İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Topraktan Daire | Nokta Ankara Projesi | ÇANKAYA | ANKARA | 116 Satılık Daire

Büyült
Fiyat Sorunuz
Proje
İlan No111710
Eklenme Tarihi06.04.2020
KategoriTamamlanmış Projeler
İlan TipiProje
Fiyat Fiyat Sorunuz
Teslim Tarihi 31/12/2021
Toplam Daire Sayısı 116

İlan Açıklaması

Detaylı Bilgi     0507 454 87 13 / 444 78 08


Türk Yapı tarafından inşa edilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak tasarlanmıştır.


NOKTA 1


Nokta 1, 23 katlı ofis bloğu olup her biri teras alanları dahil net 332 m²’lik katta dubleks ofislerden oluşmaktadır. Katta iki bağımsız bölümden oluşan Nokta 1 ofislerde, istenildiği takdirde birleştirilip 750 m²’ye yakın kullanım alanları sağlanabilmekte ve tam kat kullanım yetkisine sahip olunabilmektedir. Ofisler ileri kaba (Shell&Core) teslim edilecek olup tüm alt yapı sistemi ofis içine kadar getirilmiştir.


Nokta 1’in baza kısmında yer alan 18 adet ticari alan, cadde mağazası konseptiyle cafe-restoran ve hizmet mağazası olarak hizmet verecektir.


15. kattan itibaren Şa-Ra Enerji’nin genel merkezi olarak kullanılacak Nokta 1’de yaşam başladı.


Nokta 1 Ofisler: 3.250.000  TL + KDV* başlangıç liste satış fiyatı olup fiyatlar kata ve cepheye bağlı olarak değişmektedir.


Nokta 1, de iskan alınmış olup krediye uygundur. Bunun dışında projemizde peşin ödeme seçeneklerinde indirim uygulanmaktadır.


 NOKTA 2


Konut, ofis ve cadde mağazalarını kapsayacak şekilde iki bloktan oluşan Nokta 2 ise projenin 2. Etabıdır.


Blokların altındaki baza kısmında yer alan 20 adet ticari alan; cafe-restoran, hizmet ve perakende mağazaları olacak şekilde tasarlanmıştır.


NOKTA 2 /Konut 


Nokta 2 Konutlar;  2+1 ve 4+1 dairelerden oluşmaktadır. Konutların tamamında her yönden Ankara manzarasına hakim olunabilen, geniş açılı, oldukça keyifli teras alanları kurgulanmıştır. 4+1 dairelerin tamamı dubleks ve loft tipi tasarlanmış olup teras alanları dahil net 234 m²’ye sahiptir.


Konutlarımızda;


Gordion (Güneybatı)

Eskişehir Yolu (Kuzeybatı)

Ankara manzarası (Kuzeydoğu)

Avlu/Meksika Caddesi (Güneydoğu) olacak şekilde 4 farklı cephe ve manzara bulunmaktadır.  

Projemizde etaplı bir satış sistemi uygulanmaktadır. Bu doğrultuda; içinde bulunduğumuz etapta yalnızca 4+1 dairelerin satışı gerçekleştirilmektedir. 2+1 daireler henüz satışa sunulmamıştır.



4+1 konutların liste satış fiyatı KDV Dahil 2.100.000 TL'den başlamaktadır. Projemiz bünyesinde; peşin ödeme , anlaşmalı olduğumuz bankalardan kredi kullanım imkanı seçenekleri mevcuttur. 


*Fiyatlar kata ve cepheye göre değişmektedir.


NOKTA 2 / Ofis


Nokta 2 / Ofislerin tamamı katta dubleks olup teras alanları dahil 254 m² net kullanım alanına sahiptir. Ofisler ileri kaba (Shell&Core) teslim edilecek olup tüm alt yapı sistemi ofis içine kadar getirilmiştir.


Nokta 2 Ofisler : KDV Dahil 2.000.000 TL* başlangıç liste satış fiyatı olup fiyatlar kata ve cepheye bağlı olarak değişmektedir. Projemiz bünyesinde; peşin ödeme , anlaşmalı olduğumuz bankalardan  kredi kullanım imkanı ödeme seçenekleri mevcuttur. Ödeme seçeneklerine göre farklı indirim oranları uygulamaktadır.

Özellikler

Benzer İlanlar

topraktan.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir